Suntem o echipa noua, formata din oameni dinamici si perseverenti. Dorim innoirea acestui circuit din toate punctele de vedere, atat prin implementarea unor solutii tehnice ingenioase cat si prin gestionarea cat mai eficienta a evenimentelor ce au loc la noi la circuit.

Va punem la dispozitie 8 kart-uri Sodi de 11cp, 8 kart-uri Sodi de 7cp si 4 kart-uri pentru copii sub 12 ani. Echipament de protectie, ce include cagula, casca si optional costiera. Dispunem de un sistem de cronometrare de ultima generatie. Incaltamintea sport inchisa in spate este obligatorie(fara slapi/sandale) si daca ai parul lung este obligatoriu sa fie strans.

Daca detii propriul kart, iti punem la dispozitie un paddock, asistenta tehnica si acces pe circuit. Pretul pentru o ora de track time este de 100ron si chiria pentru gazduirea kart-ului in paddock este de 150 ron/luna.

Circuitul este unul tehnic compus din 12 viraje, cu doua versiuni de lungime, 1050m si 800m. Deasemenea dispunem de personal calificat pentru a te putea invata tehnicile pilotajului.

Suntem mici dar vom creste mari si lucram la acest aspect in fiecare zi.